La nostra gama de serveis

Oferim una gamma completa de serveis que va des de l'assessorament fiscal i empresarial, passant per la gestió patrimonial i la comptabilitat o la auditoria comptable. Entre els nostres clients es troben particulars, així com autònoms, societats limitades i societats anònimes de diversos sectors. Conegui una mica més els nostres serveis en les seccions següents.

Assessorament fiscal

 

Oferim una gama completa de serveis en assessorament fiscal, sempre al dia dels canvis més recents.

 

Més informació

Auditoria comptable

Des d'auditories Empresarials Fins l'elaboració de plans d'actuació: auditoria i Assessorament en mans de professionals

 

Més informació

Comptabilitat

No ens limitem a la comptabilitat financera ia la gestió laboral: li assistim en l'anotació i la valoració de les seves transaccions.

Més informació

Assessorament Laboral

Per tal d'oferir un assessorament integral en la gestió de l'empresa també confeccionem les nòmines dels seus empleats així com les cotitzacions socials i els seus corresponents informes de costos, tota la tramitació d'altes, baixes i contractes de treball també són responsabilitat nostra, tot a través de la nostra plataforma d'internet que li farem arribar allà a on estigui mitjançant l´ÀREA DE CLIENTS

 

Més Informació

 

Assessorament per a empreses

Oferim un assessorament competent en totes les fases de la vida de la seva empresa, des de la creació fins a la planificació de successions.

Més informació

Assessorament Jurídic

A més de tots esmentats per a l'assessorament integral de l'empresa oferim els nostres advocats tant a nivell empresarial com per a particulars com ara herències i gestió patrimonial

 

Més informació